Legitimerad tandläkare Mia Ekeberg

Legitimerad senior allmäntandläkare
Klinik: Nacka och Hammarby Sjöstad

servicecenter@aquadental.se
010 - 188 00 00 

Mia Ekeberg tog examen från tandläkarutbildningen på Karolinska Institutet år 1998. Efter att Mia tog examen arbetade hon flera år på olika kliniker hos Folktandvården. 2006 startade hon sedan sin egna privata klinik, dåvarande Orasolv, som hon drev i många år innan hon valde att sälja den för att istället börja arbeta som klinikchef och kvalitetsansvarig. Till sist valde Mia att börja på Aqua Dental:

— Det som lockade med Aqua Dental var att jag uppfattat det som ett spännande företag där det händer mycket. Jag hade hört gott om dem och jag ser stora möjligheter i att jobba på en privat klinik med ett sådant nätverk som Aqua Dental är.

Mia har länge haft ett intresse för att ta hand om människor och tycker om att arbeta med händerna, vilket är anledningen till att hon valde att bli tandläkare. Det bästa med att vara tandläkare är att ständigt få belöning i nöjda patienter som fått hjälp med sina problem.

Vill du boka tid eller har du några frågor?

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig så snart vi kan.
Jag godkänner att ni sparar mina personuppgifter i enlighet med Aqua Dentals policy


  klaratander

  Tandläkarkedjan Aqua Dental fortsätter - Stockholm

  Aqua Dental fortsätter växa. Genom ett förvärv av Klara Tänder på Vasagatan får bolaget nu en fjärde klinik i centrala i Stockholm. ”Det är en klinik på bästa läge och med väldigt kompetent personal”, säger Aqua Dentals vd Henrik Augustsson. Läs mer

  Ingen märkte att jag hade tandställning

  Marcus: ”Ingen märkte att jag hade tandställning”

  39-åriga Marcus Nestor hade tandställning som barn – men som vuxen kom problemen tillbaka. Tack vare tandregleringsmetoden Invisalign blev tänderna raka på bara ett år. – Jag trodde inte att det skulle blir så pass bra på så kort tid, berättar han. När 39-åriga Marcus Nestor var yngre och gick i grundskolan hade han en… Läs mer