Anställda medarbetare och tandläkare på Aqua Dental Care

Pressrelease

Postat av admin, kategoriserat under Uncategorized.

Aqua Dental anställer flera kända namn

inom tandvårdsbranschen

 

Aqua Dental hjälper människor mot en frisk munhälsa och ett vackert leende. Klinikerna på Kungsholmen, Östermalm och i Hammarby Sjöstad erbjuder förebyggande hjälp och tandvård, men även flera estetiska behandlingar och kirurgi. Just nu befinner sig företaget i en expanderingsfas och har bland annat nyrekryterat flera kända specialister och tandläkare inom branschen, bland annat inom tandreglering och kirurgi.

 

– Vi siktar på att bli den ledande tandläkarkedjan på marknaden. Inom fem år förväntar vi oss att ha kliniker på fler ställen i landet, inte bara inom Stockholmsområdet, säger Mikael Eriksson på Aqua Dental.

 

Att Aqua Dental befinner sig i en expanderingsfas har inneburit att man nyanställt flera kända kirurger och tandläkare inom branschen.

Sven Öqvist jobbar som odontologiskt ansvarig för samtliga av Aqua Dentals kliniker.

– Det känns roligt och stimulerande att jobba i ett företag som har en platt organisation. Många medarbetare har goda idéer och här är det lätt att ta tillvara på dessa och omsätta dem i praktiken. Det är även spännande att arbeta inom en organisation som växer och utvecklas, säger han.

 

Måns Jungner, specialist i käkkirurgi, är nyrekryterad och arbetar inom avancerad dentologisk rekonstruktion. Förutom sitt arbete hos Aqua Dental bedriver han forskning som doktorand vid Karolinska Institutet. Ett andra trumkort är tandregleringsspecialisten Frank van Diggelen, ny på Aqua Dental Östermalm. Det innebär att Aqua Dental gör alla typer av tandställningar, även den helt osynliga revolutionerande inkognitotandställningen samt alla typer av traditionella tandställningar.

 

En annan god nyhet är att Aqua Dental numera har blivit störst på den senaste metoden inom estetisk tandvård – den nästintill osynliga tandställningen Inman Aligner, som endast kan tillhandahållas av tandläkare certifierade av Inman Aligner. Inman Aligner är en modern avtagbar tandställning som flyttar tänderna mycket snabbare och billigare än andra konventionella alternativ. Den består av dubbla fjädrande bågar som med ett milt tryck rätar ut tandbågarna, vilket har visat sig vara ett mycket säkert och effektivt sätt att flytta tänderna på.

 

 

Aqua Dental startades 2009 och är en privat tandläkarkedja som har avtal med landsting. Här erbjuds individuell tandvård med behandlingar anpassade för varje tillfälle och kliniken strävar alltid efter att varje patient ska ha långsiktigt god munhälsa. Behandlingarna baseras alltid på vetenskap och beprövad erfarenhet. Läs mer på www.aquadental.se.

 

 

För mer information och vid frågor kontakta:

Mikael Ericsson, mikael@aquadental.se

 

Aqua Dental är en tandläkarkedja som erbjuder tandvård såsom tandreglering, akuttandvård, estetisk tandvård och utför revolutionerande tandställningar på marknaden som Inkognitotandställningen men även mer traditionella tandställningar. Aqua Dental har just anställt flera tandregleringsspecialister, Daniel Danielsson, Måns Jungner och Frank van Diggelen. Vi finns idag på Östermalm, Kungsholmen och vid Hammarby Sjöstad.

Liknande nyheter

 • ilningar

  Så blir du av med ilningar i tänderna, tandläkaren berättar

  Ilningar, alltså smärta i tänderna när man äter eller dricker något kallt, är ett vanligt problem. Många gånger kan ilningarna vara övergående men om du har problem under en längre tid är det viktigt att gå till tandläkaren för att få reda på orsaken till ilningarna. Behöver du akut tandvård? kontakta oss här. Vad beror… Läs mer

 • cigarett

  Så påverkar rökning och snus dina tänder

  Du vet att rökning är dåligt för din hälsa så det borde inte komma som en överraskning att cigaretter och snus är skadligt för din mun. Här får du reda på hur de påverkar tänderna och tandköttet. Tobak kan vara skadligt för din hälsa, inklusive dina tänder och tandkött, på många sätt. Ett exempel är… Läs mer

 • esttandvard

  Så viktigt är det med vita tänder

  Att tänderna är en viktig del av ett första intryck vet de flesta, men hur stor roll spelar egentligen dina tänder när du går på dejt eller anställningsintervju? Forskningen visar att fina tänder får dig att se både vackrare och smartare ut. 2012 gjorde dejtingsajten match.com en stor studie där man frågade 5 500 amerikanska singlar… Läs mer

Boka tid redan idag!
 • Tidsbokning
 • Boka akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att kontakta någon av våra kliniker så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Jag behöver akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att boka en akuttid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.