allmantandvard

Referenspatineter för estetisk tandvård

Postat av Tobias Berg, kategoriserat under Uncategorized.

Bli referenspatient och spara pengar på din behandling

Vi på Aqua Dental söker just nu ett antal referenspatienter för att bygga upp en bildbank.  Det kommer inte nödvändigtvis att vara några ansiktsbilder utan främst en bild på din mun, ditt leende och på dina tänder, om du inte själv medger att vi får ta med ditt ansikte på bild.

Vi söker efter referenspatienter för estetisk tandvård, tandreglering, skalfasader, kronor tillsammans med blekning. I samband med detta erbjuder vi en rejäl rabatt på behandlingen (ej på tandtekniken). Vi söker gärna äldre män och kvinnor som förstår att det aldrig är för sent att bry sig om sitt leende. Har du dessutom en blogg eller andra mediekanaler som du kan bidra med har du en extra fördel för att bli antagen.

Är du intresserad av att bli en av våra referenspatienter? Vi kommer att välja ut 15 referenspatienter inom varje kategori och hoppas att du är en av dem.

Välkommen med din anmälan i nedanstående formulär!

Liknande nyheter

 • ilningar

  Så blir du av med ilningar i tänderna, tandläkaren berättar

  Ilningar, alltså smärta i tänderna när man äter eller dricker något kallt, är ett vanligt problem. Många gånger kan ilningarna vara övergående men om du har problem under en längre tid är det viktigt att gå till tandläkaren för att få reda på orsaken till ilningarna. Behöver du akut tandvård? kontakta oss här. Vad beror… Läs mer

 • cigarett

  Så påverkar rökning och snus dina tänder

  Du vet att rökning är dåligt för din hälsa så det borde inte komma som en överraskning att cigaretter och snus är skadligt för din mun. Här får du reda på hur de påverkar tänderna och tandköttet. Tobak kan vara skadligt för din hälsa, inklusive dina tänder och tandkött, på många sätt. Ett exempel är… Läs mer

 • esttandvard

  Så viktigt är det med vita tänder

  Att tänderna är en viktig del av ett första intryck vet de flesta, men hur stor roll spelar egentligen dina tänder när du går på dejt eller anställningsintervju? Forskningen visar att fina tänder får dig att se både vackrare och smartare ut. 2012 gjorde dejtingsajten match.com en stor studie där man frågade 5 500 amerikanska singlar… Läs mer

Boka tid redan idag!
 • Tidsbokning
 • Boka akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att kontakta någon av våra kliniker så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Jag behöver akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att boka en akuttid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.