Din tandläkare i Göteborg City ligger centralt på Östra Hamngatan. Arbetet på kliniken bedrivs med samma engagemang och fokus, från bemötande till behandlingar, som på våra andra kliniker. Här möts du av allt det som kännetecknar Aqua Dental: tillgänglighet, kvalitet och passion. Vårt mål är att ge alla patienter den bästa möjliga upplevelsen av sina tandvårdsbesök. Vi är därför utrustade med den allra senaste tekniken och tillsammans med våra tandläkares professionella yrkeskunnande skapas en stark grund att stå på för att du som patient ska få en så behaglig upplevelse som möjligt hos oss.

– Aqua Dental växer snabbt och har i dag en ovanligt bred kompetens bland medarbetarna. Mitt uppdrag är att bidra med erfarenhet och klinisk kunskap för att kvalitetssäkra den fortsatta utvecklingen av verksamheten, berättar övertandläkaren Jan Ekenbäck, kvalitetsansvarig på Aqua Dental.

Genomgående kvalitetsarbete

Vi på Aqua Dental har som målsättning att erbjuda alla våra patienter Sveriges bästa tandvård. Det gör att vi nu, mer än någonsin, fokuserar på arbetet kring vår kvalitet. Louise Hägglund arbetar som ansvarig för odontologi- och patientsäkerhetsfrågor på Aqua Dental. Tillsammans med Jan Ekenbäck, kvalitetsansvarig, och några seniora tandläkare från klinikerna arbetar hon för att säkra kvaliteteten på vårt arbete. 

Välkommen till din tandläkare i Göteborg City!

Var det länge sedan du var hos tandläkaren? Fyll i formuläret så kommer vi att kontakta dig med ett generöst erbjudande

Hitta hit

Kliniken är belägen mitt i Göteborg city på adress Östra Hamngatan 52. Du kommer i kontakt med oss på telefon 020-20 20 80 eller goteborg@aquadental.se. Om du söker för akuta besvär kan vi hjälpa dig att få en tid så fort som möjligt. Vi är anslutna till Försäkringskassan.

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Besöksadress

Östra Hamngatan 52,
411 09, Göteborg
020 20 20 80
gbgcity@aquadental.se

Öppettider:

Måndag 07.00 - 21.00

Tisdag 07.00 - 21.00

Onsdag 07.00 - 21.00

Torsdag 07.00 - 21.00

Fredag 07.00 - 17.00

Lördag 09.00 - 14.00