Louise är utbildad på tandläkarhögskolan vid Karolinska institutet i Stockholm. Hon är nischutbildad inom implantatprotetik och har även en amerikansk tandläkarexamen, DDS National board från UCLA och UCSD. Louise har över 25 års erfarenhet från både offentlig och privattandvård.

Varför valde du att arbeta på Aqua Dental?
– På Aqua Dental finns stor samlad kompetens med både allmäntandvård, estetisk tandvård och specialisttandvård. Hos oss kan vi hjälpa våra patienter med alla tand- och munhälsoproblem, stora som små på allra bästa sätt. Jag fick erbjudandet att som odontologiskt ansvarig i Aqua Dental ansvara för odontologi- och patientsäkerhetsfrågor och det är frågor som intresserar mig mycket. Aqua Dental är ett företag som växer och många patienter söker sig till oss vilket är roligt och stimulerande.

Vad är det bästa med ditt jobb?
– Att ha förmånen att kunna hjälpa mina patienter att bli och förbli friska och att ha möjligheten att få samarbeta med mina engagerade, kunniga och passionerade kollegor.

Hur gör du för att patienterna ska känna sig väl omhändertagna?
– Jag ger alltid mina patienter tid och möjlighet att i lugn och ställa frågor och berätta om sina tandproblem. För mig är det viktigt att mina patienter känner sig delaktiga och fullt informerade om de behandlingsalternativ som finns och de behandlingar vi planerar.